Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä!
2.hintaporras sulkeutuu 28.02.2017

Seuraavaan Rastiviikkoon 92 päivää

50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

Kainuun Rastiviikon kuntosuunnistus

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tältä sivulta löydät Kainuun Rastiviikon kuntosuunnistukseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Mikäli kysymyksiä nousee mieleen, niin niitä voi lähettää kilpailutoimistoon (info@rastiviikko.fi).

- tuosta kuntosuunnistuksesta rastiviikolla, onko nuo alle 14-vuotiaiden radat A-C minkälaisia vaikeudeltaan ja pituudeltaan, myötäilevätkö ne noita perinteisiä kuntosarjoja? -> 14-vuotiaiden radat ovat samat kuin aikuisilla, hinta on vain alle 14-vuotiailta edukkaampi. Eli Kainuun Rastiviikolla ei ole eritasoisia kuntosuunnistusratoja alle 14-vuotiaille.

- Voiko kuntosarjoihin mennä kilpailun lisäksi tai vaihtaa kilpasarjan kuntoradoille, mikäli se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta? -> Kilpasarjan lisäksi voi mennä kuntosuunnistamaan, jos kuntosuunnistaa eri emit-kortilla, millä juoksee kilpasarjassa. Lähtökohtaisesti kilpasarjaa ei voi vaihtaa kuntosarjaksi eikä myöskään toisin päin, mutta mikäli jostain pakottavasta syystä näin on parempi osallistujan kannalta, niin tällöin asiaa voi kysyä kiltisti Rastiviikon kilpailutoimistosta :)

- Entä jos aion ilmoittautua ennakkoon kuntoradoille, niin sekö käy Irmassa ilman seuraa ja lisenssiä? - Kyllä käy

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •