50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

Ilmoittautumisten peruutukset, muutokset ja sarjojen vaihdot
Osallistumismaksu = osallistumismaksu kilpailuun siinä ilmoittautumisportaassa, jossa kilpailija on ilmoittautunut + ilmoittautumisen yhteydessä maksettu/varattu emit-vuokran hinta (esimerkiksi 80 € + emit-vuokra 15 €/vko = 95 €).

Jos kilpailija peruuttaa osallistumisensa 31.5.2016 mennessä palautetaan osallistumismaksu takaisin. Peruutuksesta veloitetaan käsittelymaksu à 5 € / kilpailupäivä, mikäli osallistumismaksu on enemmän kuin 30 €. Jos osallistumismaksu on vähemmän kuin 30 €, niin tällöin peruutuksesta veloitetaan vain yhden päivän käsittelymaksu à 5 €.

Jos kilpailija peruuttaa osallistumisensa 31.5.2016 jälkeen, osallistumismaksusta palautetaan 50 % virallista lääkärintodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia vastaan.

Sarjanvaihto on mahdollista veloituksetta 31.5.2016 asti. 31.5.2016 jälkeen sarjanvaihdosta veloitetaan käsittelymaksu à 5 €. Sarjanvaihdoissa noudatetaan sen ilmoittautumisportaan hintoja, jossa kilpailija on ensimmäisen kerran ilmoittautunut tapahtumaan.

Sarjanvaihto ei ole mahdollista perjantain 1.7.2016 jälkeen.

Sarjanvaihdosta aiheutuvat muut kustannukset:
Sarjanvaihto kilpasarjasta toiseen kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään vain käsittelymaksu à 5 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

Sarjanvaihto kilpasarjasta kuntosarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta kilpasarjasta edullisempaan kuntosarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta kilpasarjasta kalliimpaan kuntosarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

Sarjanvaihto kuntosarjasta kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta kuntosarjasta edullisempaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta kuntosarjasta kalliimpaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.  

HUOM! Emit-kortin (numeron) vaihto on maksuton 12.6.2016 saakka. Tämän jälkeen vaihdosta peritään käsittelymaksu à 5 €.

Kaikissa ilmoittautumisiin, osallistumismaksuihin tai sarjanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteys rastiviikon kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi.

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •