50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

TOIMINTAOHJEET KUNTOSUUNNISTUKSEEN, PERHESARJAAN JA RASTIRALLIIN

Jokaisena Kainuun Rastiviikon kilpailupäivänä on mahdollista osallistua kuntosuunnistukseen, perhesarjaan (Kunto-RR/Perhe-RR) ja rastiralliin. Näissä sarjoissa osallistujille otetaan aika, mutta yhteistuloksia ei lasketa eikä sijoituspalkintoja jaeta. Rastiralli on erilaisia tehtäviä sisältävä suunnistusrata, jolla ei ole ajanottoa.

Ilmoittautuminen kunto- ja perhesarjaan
Kuntosuunnistukseen ja perhesarjaan ilmoittaudutaan kuntoinfossa täyttämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla osallistumismaksu. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä, credit/debit-korteilla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virike-seteleillä tai Tyky-seteleillä. Emit-kortin voi tarvittaessa vuokrata kuntoinfosta.

Ilmoittautumisen jälkeen kuntosuunnistaja saa kilpailunumeron jota käytetään koko viikon ajan. HUOM! Samaa numeroa käytetään, vaikka maksaisit osallistumisen erikseen esimerkiksi 1. ja 3. kilpailupäivänä, joten älä hävitä kilpailunumeroa.

Ilmoittautuessa koko viikolle kerralla saat yhdellä kertaa kaikki maksut hoidettua, jolloin vältät muina päivinä jonotuksen kuntoinfossa.

Rastiralli
Rastiralli on suunnattu lapsille, jotka eivät vielä osallistu varsinaiseen suunnistukseen.  Rastirallireitin siimarin varrella on luonto- ja suunnistusaiheisia sekä toiminnallisia tehtäviä. Mukaan pikkusuunnistaja tarvitsee lukutaitoisen kaverin.

Rastirallin lähtö ja maali sijaitsevat samassa paikassa. Lähdössä lähtijä saa kartan ja tarvittavan ohjeistuksen. Osallistumismaksu maksetaan lähtöpisteessä käteisellä.

Osallistumismaksut
                                                                                                    €/päivä    €/viikko
Kuntosuunnistus (A,B,C)                                                                  13           50
Perhesarja* ja kuntosuunnistus lapset alle 14 v.                                 8             30
*(sisältää RR-kartat koko osallistuvalle perheelle ja yhden Emit-kortin)
Rastiralli                                                                                         4            12
Emit-kortin vuokra                                                                           5            15
Sarjat
Kuntosuunnistuksessa on valittavana jokaisessa osakilpailussa kahdeksan eripituista ja eritasoista rataa, joista Perhesarja suunnistetaan rastireittinä (RR).

Kartat ja radat ovat nähtävissä etukäteen kuntoinfossa.

Toiminta lähtöpaikalla
Kuntosuunnistus (A, B ja C)
Toimitsijat kirjaavat kuntosuunnistajat (A, B ja C) lähdössä 5. Suunnistajalla tulee olla mukana Emit-kortti ja kuntoinfosta saatu numero. Lähtöpaikalla valitaan oikea kartta. Lähtö tapahtuu nollaamalla Emit-kortti.

Perhesarja (Kunto-RR/Perhe-RR)
Toimitsijat kirjaavat perhesarjan suunnistajat lähdössä 5. Suunnistajalla tulee olla mukana Emit-kortti ja kuntoinfosta saatu numero. Kirjauksen jälkeen perhesarjan suunnistajat ohjataan viitoitettua reittiä pitkin lähtöpaikalle, joka sijaitsee lähdön 4 vieressä. Lähtöpaikalla toimitsija antaa kartan/kartat ja lähtö tapahtuu nollaamalla Emit-kortti.

Kaikki kuntosarjat ja perhesarjan suunnistajat saapuvat maaliin 5 (Puolangan kunta).

Kunto- ja perhesarjoissa ei ole etukäteen arvottuja lähtöaikoja.

               Kuntoinfo auki       Maastoon pääsee:     Maali suljetaan:
su 3.7.     klo 10.00-19.00     klo 13.00-16.30        19.00
ti 5.7.       klo 08.00-17.00    klo 10.00-13.30         17.00
to 7.7.      klo 08.00-17.00    klo 10.00-13.30         17.00
pe 8.7.     klo 08.00-17.00     klo 10.00-13.30        17.00
HUOM! Kaikkien kuntosuunnistajien on ilmoittauduttava maalissa!!

Lisäohjeita
Kaikissa osakilpailuissa käytetään samaa kilpailunumeroa. Säilytä kilpailunumerosi siis koko viikon ajan! Mikäli suunnistaja muuttaa sarjaa kuntoinfoon ilmoittautumisen jälkeen, on tästä kerrottava lähtöpaikalla.

Samaa Emit-korttia EI VOI käyttää sekä kunto- että kilpasarjassa. Kuntosuunnistuksessa eri henkilöt voivat käyttää keskenään samaa Emit-korttia myös samassa osakilpailuissa.
Perhesarjassa koko ryhmällä on yksi yhteinen kilpailunumero ja Emit-kortti, jotka luetaan lähdössä ja maalissa.

Arvontapalkinnot
Kaikkien kunto- ja perhesarjoihin osallistuvien kesken arvotaan jokaisena kilpailupäivänä palkintoja, jotka jaetaan kuntoinfosta.

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •