50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

TOIMINTAOHJEET KUNTOSUUNNISTUKSEEN, PERHESARJAAN JA RASTIRALLIIN

Jokaisena Kainuun Rastiviikon kilpailupäivänä on mahdollista osallistua avoimiin sarjoihin, perhesarjaan (AVOIN-RR/Perhe-RR) ja rastiralliin. Näissä sarjoissa osallistujille otetaan aika, mutta yhteistuloksia ei lasketa eikä sijoituspalkintoja jaeta. Rastiralli on erilaisia tehtäviä sisältävä suunnistusrata, jolla ei ole ajanottoa.

Ilmoittautuminen avoimiin sarjoihin ja perhesarjaan
Avoimiin sarjoihin ja perhesarjaan ilmoittaudutaan avointen sarjojen infossa täyttämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla osallistumismaksu. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä, credit/debit-korteilla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virike-seteleillä tai Tyky-seteleillä. Emit-kortin voi tarvittaessa vuokrata avointen sarjojen infosta hintaan 5 €/pv tai 15 €/vko.

Ilmoittautumisen jälkeen suunnistaja saa kilpailunumeron jota käytetään koko viikon ajan. HUOM! Samaa numeroa käytetään, vaikka maksaisit osallistumisen erikseen esimerkiksi 1. ja 3. kilpailupäivänä, joten älä hävitä kilpailunumeroa.

Ilmoittautuessa koko viikolle kerralla saat yhdellä kertaa kaikki maksut hoidettua, jolloin vältät muina päivinä jonotuksen avointen sarjojen infossa.

Rastiralli
Rastiralli on suunnattu lapsille, jotka eivät vielä osallistu varsinaiseen suunnistukseen.  Rastirallireitin siimarin varrella on luonto- ja suunnistusaiheisia sekä toiminnallisia tehtäviä. Mukaan pikkusuunnistaja tarvitsee lukutaitoisen kaverin.

Rastirallin lähtö ja maali sijaitsevat samassa paikassa. Lähdössä lähtijä saa kartan ja tarvittavan ohjeistuksen. Osallistumismaksu maksetaan lähtöpisteessä käteisellä.

Osallistumismaksut (paikan päällä). ks. ennakkoilmoittautumisen osallistumismaksut täältä.
                                                                                                    €/päivä    €/viikko
Avoimet sarjat (tasot A,B,C)                                                       15           55
Perhesarja* ja avoimet sarjat lapset alle 14 v.                     10            35
*(sisältää RR-kartat koko osallistuvalle perheelle ja yhden Emit-kortin)
Rastiralli                                                                                             4            12
Emit-kortin vuokra                                                                          5            15

Sarjat
Avoimissa sarjoissa on valittavana jokaisessa osakilpailussa kahdeksan eripituista ja eritasoista rataa, joista Perhesarja suunnistetaan rastireittinä (RR).

Kartat ja radat ovat nähtävissä etukäteen avointen sarjojen infossa.

Toiminta lähtöpaikalla
Avoimet sarjat (A, B ja C)
Toimitsijat kirjaavat suunnistajat (A, B ja C) lähdössä 5. Suunnistajalla tulee olla mukana Emit-kortti ja avointen sarjojen infosta saatu numero. Lähtöpaikalla valitaan oikea kartta. Lähtö tapahtuu nollaamalla Emit-kortti.

Perhesarja (AVOIN-RR/Perhe-RR)
Toimitsijat kirjaavat perhesarjan suunnistajat lähdössä 5. Suunnistajalla tulee olla mukana Emit-kortti ja avointen sarjojen infosta saatu numero. Kirjauksen jälkeen perhesarjan suunnistajat ohjataan viitoitettua reittiä pitkin lähtöpaikalle, joka sijaitsee lähdön 4 vieressä. Lähtöpaikalla toimitsija antaa kartan/kartat ja lähtö tapahtuu nollaamalla Emit-kortti.

Kaikki avoimet sarjat ja perhesarjan suunnistajat saapuvat maaliin 5 (Kuhmon kaupunki).

Avoimissa sarjoissa ja perhesarjassa ei ole etukäteen arvottuja lähtöaikoja.

               Kuntoinfo auki       Maastoon pääsee:     Maali suljetaan:
ti 25.7.     klo 10.00-17.00     klo 13.00-16.30        19.00
to 27.7.    klo 09.00-15.00    klo 11.00-14.30         17.30
la 29.7.    klo 09.00-15.00    klo 11.00-14.30         17.30
su 30.7.   klo 08.00-14.00     klo 10.00-13.30        17.00
HUOM! Kaikkien suunnistajien on ilmoittauduttava maalissa!!

Lisäohjeita
Kaikissa osakilpailuissa käytetään samaa kilpailunumeroa. Säilytä kilpailunumerosi siis koko viikon ajan! Mikäli suunnistaja muuttaa sarjaa avointen sarjojen infoon ilmoittautumisen jälkeen, on tästä kerrottava lähtöpaikalla.

Samaa Emit-korttia EI VOI käyttää sekä avoimissa sarjoissa että kilpasarjassa. Kuntosuunnistuksessa eri henkilöt voivat käyttää keskenään samaa Emit-korttia myös samassa osakilpailuissa.
Perhesarjassa koko ryhmällä on yksi yhteinen kilpailunumero ja Emit-kortti, jotka luetaan lähdössä ja maalissa.

Arvontapalkinnot
Kaikkien avointen sarjojen ja perhesarjan osallistuvien kesken arvotaan jokaisena kilpailupäivänä palkintoja, jotka jaetaan avointen sarjojen infosta.

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •