50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

Kainuun Rastiviikko 25.-30.7.2017 – Peruutus- ja muutosehdot

Ilmoittautumisten peruutukset, muutokset, sarjojen vaihdot ja emit-numeron muutokset
Osallistumismaksu = osallistumismaksu kilpailuun siinä ilmoittautumisportaassa, jossa osallistuja on ilmoittautunut + ilmoittautumisen yhteydessä maksettu/varattu emit-vuokran hinta (esimerkiksi 80 € + emit-vuokra 15 €/vko = 95 €).

Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa 19.6.2017 mennessä palautetaan osallistumismaksu takaisin. Peruutuksesta veloitetaan käsittelymaksu à 5 € / osallistumispäivä, mikäli osallistumismaksu on enemmän kuin 30 €. Jos osallistumismaksu on vähemmän kuin 30 €, niin tällöin peruutuksesta veloitetaan vain yhden päivän käsittelymaksu à 5 €.

Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa 19.6.2017 jälkeen, osallistumismaksusta palautetaan 50 % virallista lääkärintodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia vastaan.

Sarjanvaihto on mahdollista veloituksetta 19.6.2017 asti. 19.6.2017 jälkeen sarjanvaihdosta veloitetaan käsittelymaksu à 10 €. Sarjanvaihdoissa noudatetaan sen ilmoittautumisportaan hintoja, jossa osallistuja on ensimmäisen kerran ilmoittautunut tapahtumaan.

Sarjanvaihdosta aiheutuvat muut kustannukset (20.6.-23.7.2017):

Sarjanvaihto kilpasarjasta toiseen kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään vain käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

Sarjanvaihto kilpasarjasta avoimeen sarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta kilpasarjasta edullisempaan avoimeen sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta kilpasarjasta kalliimpaan avoimeen sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

Sarjanvaihto avoimesta sarjasta kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta avoimesta sarjasta edullisempaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta avoimesta sarjasta kalliimpaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.  

Sarjanvaihto ei ole mahdollista sunnuntain 23.7.2017 jälkeen.

Emit-kortin (numeron) vaihto on maksuton 19.6.2017 saakka.
Voit vaihtaa emit-numeron itse suoraan IRMA-palveluun (19.6. asti) tai ilmoittamalla vaihdosta toimistoomme info@rastiviikko.fi.

20.6. alkaen emit-numeron vaihdon voi ilmoittaa vain sähköpostitse toimistoon info@rastiviikko.fi ja vaihdosta peritään käsittelymaksu seuraavien maksuportaiden mukaisesti:
20.6.-9.7.2017: à 5 € (HUOM! emit-numeron vaihto vain sähköpostitse)
10.7.-25.7.2017: à 10 € (HUOM! emit-numeron vaihto vain sähköpostitse)

Kaikissa ilmoittautumisiin, osallistumismaksuihin tai sarjanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteys rastiviikon kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi.

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •