50. Kainuun Rastiviikko

50th Kainuu Orienteering Week

25.-30.7.2017 Kuhmo, Finland

Maalikumppanit (Partners)
Maalikumppani on nimensä mukaisesti Rastiviikon yhden maalin (1,2,3,4 tai 5) kumppani. Maali- ja lähtöalueilla tarjoamme maalikumppanille joko täyden näkyvyyden tai supistetumman näkyvyyden - riippuen yhteistyökumppanin tarpeista. Lisäksi maalikumppanin muut näkyvyys- ja palveluelementit mietitään yhteistyökumppanin tarpeet huomioiden.

1. Maali
Kumppani: Mapline Oy
Kumppanin kuvaus: Mapline Oy tuo ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaan markkinointiin ja viestintään  toteuttamalla asiantuntevia paikkatieto- ja karttapalveluja. Viestintään kuuluu kartta-aineistojen asiantunteva design sekä erilaisten karttatuotteiden kuten painettujen karttojen, tuloste- ja opastaulukarttojen ja internetkarttojen tuotannon tehokas yhteensovitus. Kaikki tämä asiakkaan eduksi ja kustannusten säästämiseksi.
Verkkosivu: www.mapline.fi


2. Maali:
Kumppani: Canorama Oy
Kumppanin  kuvaus: Canorama Kajaani tarjoaa monipuoliset IT-palvelut yrityksesi käyttöön. Meiltä saat pilvipalvelut, konesalipalvelut, tulostuspalvelut ja monet muuta yrityksesi työtä helpottavat palvelut.
Verkkosivu: www.canorama.fi

3. Maali:
Kumppani: Kainuun Sanomat
Kumppanin kuvaus: Kainuun Sanomat on Kajaanissa ilmestyvä maakuntalehti.
Verkkosivu: www.kainuunsanomat.fi


4. Maali
Kumppani: Kainuun Rastiviikko Kajaanissa 1.-6.7.2018
Kumppanin kuvaus: Vuoden 2018 Rastiviikko suunnistetaan Kajaanissa Jormua-Leihu alueella. Tiedossa on monipuolista vaara- ja kangasmaastoa, josta löytyy suunnistushaasteita kaikille ikäsarjoille.
Verkkosivu: www.rastiviikko.fi


5. Maali
Kumppani: Kainuun liitto
Kumppanin kuvaus: Kainuun liiton muodostavat maakunnan kahdeksan kuntaa. Maakunnassa asuu yhteensä noin 74 790 asukasta. Maa-alue 20 197 km. Etäisyys Helsingistä 568 km, 181 km Oulusta.
Verkkosivu: www.kainuu.fi

Oletko / Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä?

Mikäli olet kiinnostunut kumppanuudesta Kainuun Rastiviikon kanssa ota yhteyttä pääsihteeriin jukka.liuha@rastiviikko.fi, 044-7679533.

MAIN PARTNERS

PARTNERS

SUPPORTERS

  •